Det svenska proffset inom alpin skidåkning André Myhrer är inte nöjd än och känner att han har ännu mer att ge i skidbackarna. Han väljer att hålla på med skidåkningen i ytterligare ett år. En anledning till det beslutet är att han inte riktigt fick ut så mycket av den säsong som ganska nyligen slutade och pågick mellan hösten 2018 och våren 2019. Endast två vinster eller pallplatser blev det. André Myhrer vill avsluta med en mer framgångsrik och positiv säsong. Han kör på i ytterligare ett år trots att nästa år inte är ett år med något mästerskap (VM eller OS) utan endast världscupen.

Andre Myhrer är en av de bästa utförsåkarna som Sverige har haft på senare år och han är extra duktig på att åka i tekniskt utmanande backar.

Kanske är det tur att Andre Myhrer kör på under ytterligare ett år för efter honom är det lite tunt med nya talanger i skidbackarna om man tittar på det manliga landslaget i utförsåkning. Bland kvinnorna däremot så finns det andra som kan ta över efter Frida Hansdotter som nyligen har lagt av.