Champions League är ett givet mål för en klubb som Manchester United men något spel i Champions League blir det inte nästa säsong för storklubben. Den femte maj lyckade Manchester United nämligen inte slå ett av Premier Leagues jumbolag på bottenplats i tabellen. Laget Huddersfield hade inte ens tagit en poäng i en match sedan den 26:e februari men de grejade oavgjort resultat mot Manchester United, vilket var högst oväntat. Innan matchen mot Manchester United hade Huddersfield förlorat åtta matcher på raken.

Det medförde att Manchester United lämnade planen besvikna och med två poäng mindre i bagaget än beräknat (oavgjort ger en poäng och vinst ger tre poäng).

För svensk del var det också en trist match, åtminstone för Viktor Nilsson Lindelöf. Den långa mittbacken klev raka vägen ut från planen och in i omklädningsrummet, utbytt i matchminut 80.

Scott McTominay gav Manchester United ledningen tidigt i matchen redan i matchminut 8, men Isaac Mbenza i Huddersfield slog in kvitteringsmålet som betydde 1-1 i matchen, vilket också blev slutresultatet. En kvittering som publiken fick vänta på till matchminut 60.

Nästa säsong får Manchester United även klara sig utan Herrera, eftersom han lämnar klubben.

Efter matchen den femte maj kan Manchester United inte sluta bättre än femma i tabellen.