En av de allra bästa spelarna i den amerikanska ligan NBA är Kevin Durant i laget Golden State Warriors. Kevin Durant har en avgörande roll i laget. Nu har han dock tyvärr gjort sig lite illa under en match och blir därför borta från spel ett tag framöver. Kevin Durant linkade av basketplanen med en vad som inte var helt okej. Golden States Kevin Durant gjorde sig illa i den femte matchen mot Houston Rockets men Golden State lyckades vinna matchen ändå och har nu vunnit en match mer i matchserien än Houston Rockets. Det står alltså 3 – 2 i matcher.

Golden State Warriors coach Steve Kerr tycker att man kan känna optimism eftersom Kevin Durant brukar kunna återhämta sig snabbt annars från problem med vaderna. Steve Kerr tror att Kevin Durant kan spela ganska snart igen om Golden State Warriors lyckas ta sig vidare från matchserien mot Houston Rockets.

Golden State behöver nu vinna en till match för att gå vidare medan Houston Rocket behöver vinna två matcher i rad. Kevin Durant har varit en av de bästa spelarna med ett målsnitt på 34,2 poäng per match, och utöver det cirka fem returer och fem assist i varje match.